Ektiviti

 2010.06.17. 12:58

Halló!

Tehát: megvolt az összejövetel Izidoréknál! Eredetileg úgy volt, hogy legalább 15en leszünk, aztán a végén hárman jöttünk (én, Bella és BF) plusz izidor és a nővére. De nem volt baj, legalább mindnekit ismertem, na meg ismét volt esélyünk Bellával szarrá verni a fiúkat a társasjátékban (miután BF-el kikaptunk Bella és Izidor ellen...).

Utána pedig nem engedtek be minket a konyhába, mert ők akarták megcsinálni az ebédet (mielőtt bárki hanyattesik, csak fogták a mielit pizzát és bedobták a sütőbe). Végül felnyitottak egy pezsgőt (málna ízű gyerek pezsgő!! rossz az aki rosszra gondol) aminek a fele a konyhapadlón kötött ki.

Végülis jól elvoltunk. Megünnepeltük a nyári szünet kezdetét! De komolyan, ez annyira jellemző... Egész héten fel lehet fordulni, akkora kánikula van, első nyáriszüneti napon meg legalább egy tizest ugrik vissza a hőmérő higanyszála, és elkezd esni az eső... Mintha valaki odafönt direkt csinálná!

Hé, hallod, Te ott?! Baromira nem vicces!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavaszinapsugar.blog.hu/api/trackback/id/tr782088815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása